Gratis achteraf betalen (Klarna)      Levertijd ca. 2 werkdagen      Verzendkosten € 3,95 binnen NL      Vanaf € 50,- gratis verzending  
Retourneren & annuleren - -Stropdassen kopen

Retourneren & annuleren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen.

  • Wanneer u meerdere items hebt besteld en u de gehele bestelling retour stuurt, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd!
  • Wanneer u een deel van de bestelling retour stuurt, ontvangt u alleen het bedrag retour van het geretourneerde item.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,50 per brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Bewaar uw verzendbewijs goed!

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stropdassenkopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bestelling retourneren:
- Stop het artikel terug in de originele verpakking (plastic zakje)
- Stop het artikel daarna terug in de originele witte envelop.
- Plak het retouradres over u eigen adres en oude barcode/streepjescode heen:
    Stropdassenkopen
    Ottergracht 10
    3064 LN  Rotterdam
- Voeg de kopie van de factuur bij (deze ontvangt u uitgeprint bij uw bestelling) of download het retourformulier en voeg deze toe. Heeft u geen printer? Schrijft dan uw gegevens (ordernummer of bestelnummer en uw volledige adresgegevens) op een los briefje en voeg dit toe bij uw retourzending.
- Plak de verpakking goed dicht
- Geef het pakketje af bij een PostNL punt en frankeer deze voldoende (voor een brievenbuspakje betaalt u bij het online frankeren via PostNL € 4,00 of € 4,50 wanneer u dit zelf regelt bij een PostNL punt).
Kies voor het retourneren van je eigen bestelling ook voor verzending met Track & Trace.
-Bewaar het verzendbewijs goed! Bij het eventueel niet aankomen/kwijtraken van uw retourbestelling van uw huis naar de webshop heeft u deze namelijk nodig als bewijs om te kunnen aantonen dat u deze heeft verstuurd.
Kies u ervoor om uw bestelling zonder Track & Trace code te versturen maar via briefpost, dan staan wij niet garant voor het niet aankomen van uw retourzending.


Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Helaas is dat niet mogelijk. U dient uw artikel retour te sturen zoals hierboven omschreven. Binnen enkele dagen storten wij het aankoopbedrag aan u retour zodat u een nieuwe bestelling kunt plaatsen. 


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN